توصیه قالیباف به پزشکیان | اول از همه صبر و بعد هم تلاش برای حل مشکلات حزب‌الله درخواست‌ها برای عدم پاسخ به حمله اسرائیل را رد کرد معاون نخست وزیر طالبان در تهران: ما خواهان روابط سازنده با همسایگان هستیم پزشکیان: ایران و عربستان باید با هوشیاری توطئه‌ها را خنثی کنند ۲ شهید و چند مجروح در حمله رژیم صهیونیستی به بیروت (۹ مرداد ۱۴۰۳) رئیس‌جمهور: گسترش تعاملات ایران و امارات متحده عربی به نفع امت اسلامی است حمله هوایی اسرائیل به بیروت | تل‌آویو مدعی ترور فرمانده حزب‌الله شد + فیلم (۹ مرداد ۱۴۰۳) رزمایش «جهادگران فاطمی ۴» در مشهد آغاز شد (۹ مرداد ۱۴۰۳) سخنگوی انصارالله یمن با رهبر انقلاب دیدار کرد آیت الله خامنه‌ای: سیاست حزب‌الله در طوفان الاقصی از ابتدا کاملا مدبرانه بوده است عارف: تقویت روابط با جمهوری آذربایجان از راهبردی‌ترین سیاست‌های ایران است پزشکیان: معتقد به توافق در داخل و تعامل با دنیا هستیم فرمانده نیروی دریایی سپاه: ۷۵۰ فروند انواع شناور رزمی به نیروی دریایی سپاه الحاق شد علت انصراف طیب‌نیا از معاون‌اولی رئیس‌جمهور چه بود؟ آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد (۹ مرداد ۱۴۰۳) رهبر انقلاب: مهم‌ترین اولویت، عملیاتی شدن توافقات دو کشور است نماینده ولی‌فقیه در سپاه: یک مسئول در نظام ولایی وظیفه هدایت و راهبری جامعه را دارد وزیر امور خارجه اردن: در کنار لبنان خواهیم ماند مراسم تحلیف مسعود پزشکیان نهمین رئیس جمهوری اسلامی ایران برگزار شد جنگنده‌های اف ۱۶ اوکراین به موشک‌های آمریکایی مجهز می‌شوند
سرخط خبرها

سازمان ملل به دنبال تمدید ۱۲ ماهه گذرگاه بین ترکیه و سوریه

  • کد خبر: ۱۷۲۸۵۰
  • ۱۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۱
سازمان ملل به دنبال تمدید ۱۲ ماهه گذرگاه بین ترکیه و سوریه
دبیرکل سازمان ملل متحد امیدوار است که شورای امنیت گذرگاه مرزی باب الهوی بین ترکیه و سوریه را که شاهراهی برای ارسال کمک‌های بشردوستانه و حیاتی است، به جای شش ماه، یک سال تمدید کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ منطقه ادلب در شمال غربی سوریه دارای چهار میلیون سکنه است و بسیاری از آن‌ها در جنگ ۱۲ ساله داخلی سوریه آوارده شده‌اند. صدها هزار تن در چادر زندگی می‌کنند و به کمک‌هایی نیاز دارند که از گذرگاه باب الهوی وارد سوریه می‌شود.

دوره شش‌ماهه بازگشایی این گذرگاه در دهم ژوئیه به پایان می‌رسد و شورای امنیت سازمان ملل متحد قرار است در روزهای آتی در این‌ باره رای‌گیری کند.

این وضعیت با زلزله‌ای که در ششم فوریه جنوب ترکیه و شمال سوریه را به لرزه درآورد، بدتر شد. ده‌ها هزار تن در این زلزله کشته شده و چندبرابر آنان هم آواره شدند؛ آوارگانی که برای ادامه حیات به کمک‌ها خارجی نیاز دارند.

شورای امنیت سازمان ملل متحد نخستین بار در سال ۲۰۱۴ مجوز افتتاح گذرگاه‌های مرزی از سه نقطه به سوریه را صادر کرد، از ترکیه، ‌عراق و اردن؛ اما به مرور زمان و با تلاش روسیه و حمایت چین، این‌گذرگاه‌ها تنها به ترکیه محدود شده و مدت تمدید آن هم از یک سال به شش ماه کاهش یافته است.

دیوید کاردن که یکی از نمایندگان سارمان ملل در امور بحران سوریه است، در سفری به ادلب گفت: آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل با صراحت بیان کرده که می‌خواهد شورای امنیت، مجوز عبور و مرور در گذرگاه باب الهوی را که در ۱۰ ژوئیه منقضی می‌شود، به مدت ۱۲ ماه تمدید کنند، نه شش ماه.

او با بیان اینکه سازمان ملل برای اجرای پروژه‌های اولیه بازسازی به پنجره تمدید ۱۲ ماهه نیاز دارد، گفت: ما می‌خواهیم مردم را از چادر به پناه‌گاه‌های بادوام‌تر منتقل کنیم، پناهگاه‌هایی که در تابستان خنک‌تر و در زمستان گرم‌تر از چادر باشند و علاوه بر آن، ‌حریم شخصی بیشتری در اختیار خانواده‌ها قرار دهد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->